Samenwerkingsverbanden

Gerritsen Adviesgroep kiest voor samenwerking met professionele partijen. Op het gebied van bedrijfsontwikkeling werken wij nauw samen met verschillende landelijke en lokale accountants, belastingadviesbureaus.

Ook een vlotte toegang tot juridische hulp is voor zowel de particulier als de ondernemer een vereiste, wij werken daarom nauw samen met gerenommeerde notaris- en advocatenkantoren.

Volmacht

Salland Assuradeuren B.V. is door ons opgericht met als doel om zelf verzekeringsoplossingen te creĆ«ren voor u als klant van Gerritsen Adviesgroep en haar aangesloten tussenpersonen op het gebied van schadeverzekeringen. Hiervoor hebben wij van een aantal verzekeraars een volmacht gekregen. Als gevolmachtigde van deze verzekeraars is Salland Assuradeuren B.V. bevoegd namens deze verzekeraars werkzaamheden voor hen te verrichten op gebied van acceptatie, administratie, beheer en schadebehandeling. Salland Assuradeuren doet dus bijna alles wat een verzekeraar doet. Voor de klant levert dit veel voordeel zoals:

  • snelle afgifte van polissen door ons eigen bedrijf,
  • deskundige en snelle schadeafhandeling door de eigen schadeafdeling,
  • alle zaken worden direct binnen ons eigen bedrijf geregeld,
  • dus korte en snelle afstemming van uw verzekeringszaken.

Indien een verzekering op goede voorwaarden en een concurrerende premie tot stand kan komen bij Salland Assuradeuren zullen wij de verzekering bij voorkeur onderbrengen bij Salland Assuradeuren. Wij blijven echter volledig vrij in de keuze van het voor u meest geschikte product bij de verzekeraar naar keuze. Meer informatie over deze samenwerking kunt u lezen in de Q & A gevolmachtigd agent

Stel ons gerust uw vraag